Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.315 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    iunie 2011
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Traian Basescu

Posted by Mircea Popescu pe iunie 22, 2011

Rusine, domnule Basescu!

M-am intrebat, oare ce l-a apucat pe Basescu sa faca acele afirmatii rusinoase la adresa Maiestatii Sale Regele Mihai pe care-l invinuieste de tradare a intereselor nationale si pe care-l numeste „sluga rusilor”?
Poate gresesc, dar m-am gandit ca este de vina educatia primita in familie, sau poate la cursurile de indoctrinare politica comunista.
La ori ce m-as fi asteptat, dar nu la o asemenea iesire nedemna, mai ales a sefului statului roman.

Continuare…

14 răspunsuri to “Traian Basescu”

  1. Mike Bocancea said

    Las-o dracului cu cacatul ala de rege timpit, fonf, si idiot prefacut. Toata lumea de buna credinta, mai ales eu, care stiu de la tatal meu, chiar daca medic militar in grad de Colonel in armata regala de atunci, cam cum s-au petrecut lucrurile: greseala enorma istorica cu dcapitarea conducerii armatei Romane in plin razboi cu arestarea miseleasca a maresalului, care negocia si el o iesire onorabila din razboi, si nu ca dobitocul ala prefacut de rege care manipulat de Stalin, s-a dat legat de partea Moscovei doar pe niste promisiuni verbale si prin terte persoane, doar cu scopul egoist ca sa-si pastreze tronul, si chiar mai apoi inconstient criminal a trimis armata romana sa moara pina in Tatra, desi nu i-au fost recunoscute Romaniei meritul de combatant in razboiul antihitlerist, ba chiar mai mult a facilitat intrarea comunistilor la conducerea Romaniei, guvernul Petru Groza, si apoi a mai si abdicat miseleste in loc sa moara cu demnitate pentru poporul sau umflind cine stie ce tablouri sub brat daca vagonul ori trenul pregatit l-au oprit comunistii si s-a dus dracului totusi cu izmenele de pe el, ca sa faca apoi prin Anglia ba pe crescatorul de gaini, deci gainar, desigur, ori sofer de incercare pe masini de gangsteri, muscle-car, ori a fript-o prin Elvetia, de s-a insurat cu betiva, si a facut numai fete, de aia mai mre si mai proasta s-a maritat, batrina si cind nu mai poate face copii, su spionul ala rus de tac-su era medic sef la Iasi, numire care noi stim ca asa ca si medicul sef de la Bucuresti ori Cluj trebuia sa fieaprobata to de Moscova, ca noi stim precis aceste lucruri ca doar nu ne-am nascut nic ieri nici alaltaieri. Iar cine se leaga de basescu pe care noi diasporenii l-am votat cu sirg si eu chiar personal si cu prietenii mei, i-am facut voluntar, companie electorala pe aici, atunci sa ne pupe drept in cur, pizda ma-ti, vindutule, si pupincurist regal.

    Apreciază

  2. Mike Bocancea said

    Regele se face vinovat de trimiterea evreilor si a tiganilor la Bug, si asta e aevarul istoric, caci seful statului el era, si semna decrete, iar daca era bou trebuia sa se dea la oparte, nu sa asculte de camarila regala, dar neavind caracter ba s-a dat cu Hitler, ba cu Stalin, nepasindu-i de oriciti ostasi romani mureau pe Don, la Odesa, Stalingrad, ori in Ungaria ori in Cehoslovacia, in muntii Tatra, nepasindu-i nici de violurile ori jafurile si omorurile pe care armata rosie le facea in tara. Acest criminal ar trebui, cit mai e in viata sa fi judecat si condmnat, ca Stanculescu, ori alti criminali internationali, iar lepadaturile pupincuriste regala sa dea si el socoteala si sa spuna cine le plateste ori asteapta sa le plateasca ori sa le faca favoruri, si ce interese au, de smintire a prostului de ii citeste pe internet si ii maisi crede.

    Apreciază

  3. Catalin said

    Presedintele-betiv este un bicisnic si nu avea vreun drept sa foloseasca un asemenea vocabular la adresa unui cetatean roman, dar tot atat de adevarat este si faptul ca cetateanul Mihai nu mai are niciun drept sa mentioneze ca a fost regele Romaniei, descalificat fiind de faptele sale josnice, printre acestea mentionand doar tradarea poporului, predarea Tarii bolsevicilor (in acelasi stil in care s-a predat Basarabia in 1940) si tradarea Maresalului Antonescu.In timp ce alti regi si voievozi au fost pe campul de onoare si au murit chiar acolo, Mihai a ales sa-si salveze viata, aruncand Romania in intuneric pentru 64 de ani, respectiv din 1946 si pana in prezent!
    Adevarul trebuie sa primeze!

    Apreciază

  4. Dana Macovei said

    Mircea, nu există comantariu care să explice mârşăvia asta. Doar aşa poţi să-ţi dai seama de cât de jos a ajuns societatea românească unde acest mizerabil exemplar poate emite asemenea…, nici nu ştiu cum să le cataloghez. Stăteam aseară şi ascultam şi tot nu-mi venea să cred ce aud.
    Şi când te gândeşti că individul ăsta care nu mai are nici o trăsătură umană, mai are susţinători!
    Dana

    Apreciază

  5. Mihai said

    Ziarul Berliner Lokal-Anzeiger, din data de 26 august 1944:

    “Moscova declară: acordul de armistiţiu este un fals

    Mesaj prin cablu de la Serviciul de Informaţii

    Trădarea regelui Mihai se dovedeste încă de astăzi o minciuna abominabilă, căreia îi cade victimă un popor întreg. Afirmaţia lui, că prin acest act vrea să aducă pacea în România, este demascată fară milă la Moscova. Într-o declaraţie a Comisariatului sovietic pentru afaceri externe se declară deschis că Moscova va „ajuta” pe români la semnarea unui Armistiţiu, numai dacă trupele române vor „participa la lichidarea trupelor germane”. Înainte de acesta nici nu poate fi vorba de o încetare a ostilităţilor în România din partea bolşevicilor.
    ……………………………………………………………………………………………………
    Dar chiar dacă în declaraţia moscovită se spune că Uniunea Sovietică nu are de gând să anexeze teritorii româneşti, aceast lucru nu este crezut de românii naţionalişti. Ei ştiu, prin exemplul Poloniei de acum 4 ani, câtă valoare au aceste promisiuni. De asemenea este clar că, prin formarea noului „guvern” -care are o largă deschidere spre bolsevici- se vrea bolşevizarea completă a României din interior.
    …………………………………………………………………………………………………………………..
    Prietenia Americii şi Angliei nu are pentru români nici o valoare. Churchill nici nu se gândeşte ca, de dragul României, să se certe cu bolşevicii; din contra, la fel ca în cazul Poloniei şi aici el joacă numai rolul de animator al Kremlinului. Serviciul de informatii londonez anunţă ca el a aprobat condiţiile de armistiţiu formulate de Moscova, înainte ca acestea să fie prezentate Bucureştiului, şi le-a calificat drept „curajoase”.

    Apreciază

  6. […] https://mipopescu.wordpress.com/2011/06/22/rusine-domnule-basescu/ […]

    Apreciază

  7. Domnule Bocancea, indiferent de opiniile dumneavoastra si de gradul de cunoastere a istoriei, folosind un limbaj descalificant, doriti oare sa confirmati ca am avut dreptate spunand ca Basescu isi cauta sustinatori printre romanii cu un grad rudimentar de educatie?

    Apreciază

  8. Catalin said

    Doamna Macovei,
    Limbajul reprobabil este de plans, dar mania adunata de oameni de-a lungul deceniilor este cumplit de mare si oamenii isi refuleaza frustrarea in acest mod.
    Faptul ca sunt destul de multi cei care ii sustin afirmatiile acuzatoare la adresa cetateanului Mihai I, nu inseamna insa ca agreeaza limbajul mojic folosit de catre Primul Barcagiu al Tarii sau ca il sustin pe acest specimen ajuns dictator.

    Apreciază

  9. Catalin said

    Acum sa va spun si eu una, stimabile votant al criminalilor:am facut prostia sa il votez pe Basescu o data! AJUNGE!
    Veniti in Tara bezmeticilor sa vedeti in ce hal ne-a adus;nu o sa mai aiba cine sa va pupe in dos, narozilor, ca ne veti gasi pe toti ori la cimitir (care va avea norocul sa moara printre primii ca sa aiba ccine sa il ingroape!) ori pe strazi, mancati de caini (aceea care vom fi atat de tampi incat sa rezistam pana la sfarsit).
    Precizez ca sunt de dreapta si nu inghit comunistii si imi doresc sa-i vad pe corupti in lagare de munca, ca sa nu credeti ca sunt PSD-ist si ca le „fac jocul”.
    Si, in loc sa folositi acest limbaj huliganic, specific basescian si care ne-a facut de rasul Europei, asimilandu-ne cu tiganii praduitori, ar trebui sa va rupeti din timp ca sa va linistiti si sa cautati sa vedeti adevarul, caci de POLITRUCI ne-am saturat de 60 de ani incoace.

    Apreciază

  10. Auzi colo, „rege”. Pff. Hai, inca cinci-zece ani si ne scapam de toata aiureala asta. Doamne-ajuta.

    Apreciază

  11. […] exprimate în blogosferă de către: Cristina Băzăvan, Andrei Cismaru, Mihai Călinescu, Mircea Popescu, Iulian Leca, Horaţiu Buzatu, Marcus, Tashy, Roxana Iordache, Stelian Tănase, Neacşu, Cătălin […]

    Apreciază

  12. […] Mihai Popescu    […]

    Apreciază

  13. Este editat gresit, numele este MIRCEA Popescu.
  14. V-as multumi daca ati rectifica.

    Apreciază

  15. dan said

    Domnule Mircea Popescu,
    Va admir persevarenta de a ramane un roman onest si civilizat. Sunteti printre putinii de acest fel. Din nefericire, majoritatea populatiei din Romania este produsul unei istorii nefericita pentru Tara. Convietuim cu josnicia ajunsa la rang de virtute. Contemporanii nostri sunt soimii, pionierii si utecistii de ieri. Nu-i omit pe comunistii care l-au facut posibil pe cizmarul dictator. Impreuna , acum , l-au facut posibil pe psihopatul Basescu. Dar vina nu se opreste numai la ei. Guvernul american i-a salvat dupa caderea regimului Ceausescu. Avea nevoie de ei pentru a le exploata indoctrinarea nationalista aberanta ca o contralovitura la influenta Moscovei, artizanul ,,revolutiei” romane. S-au exploatat la maximum imbecilizarea in masa si pupincurismul acelora care trebuiau sa sustina spiritualitatea romaneasca, a unei Romanii dispusa sa promoveze valorile occidentale. Basesu este o replica la scara mica, dar nereusita, a dictatorului Ceausescu. Nu are nici o intelegere si nici o apetenta fata de Occident. Este un primitiv manipulat de marile interese. Sa vedem ce va urma in viitorul apropiat.

    Apreciază

Lasă un comentariu