Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.229 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    aprilie 2024
    L M M J V S D
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

MIRCEA POPESCU

 Mircea Popescu

SUNT CREŞTIN ŞI ROMÂN ŞI APOI ORICE ALTCEVA

Am fost creat din pamântul special al Ţării mele.
El îmi dă bucuria vieţii,
El mă împinge înainte,
El mă face să suspin,
El mă face să sufăr,
El rămâne în profunzimea sufletului pâna voi redeveni pământ.

DATE BIOGRAFICE

  • Data şi locul naşterii: 1945, Constanţa
  • Naţionalitate: Română
  • Domiciliu: România
  • Pensionar

CRÂMPEIE DINTR-O ALTĂ VIAȚĂ

9 răspunsuri to “MIRCEA POPESCU”

  1. Va apreciez parerile in argumentatiile pro-contra cu prof.ION COJA !M-am disociat de domnia-sa in momentul in care a gazduit in blogul sau articole mizerabile comise de redactorii revistelor AGERO si ART-EMIS ,dar si din alte motive ,,,Va doresc multa sanatate si SARBATORI FERICITE!!!!

    Apreciază

  2. […] PAGINA PERSONALA MIRCEA POPESCU […]

    Apreciază

  3. Stanciu said

    Am reusit si eu acum sa patrund in biografia dumneavoastra,biografie, dar mai ales activitate,de apreciat si respectat.Dumneavoastra ca destul de putini romani ,din pacate,nascuti cu un dezvoltat spirit civic,politic si patrioti nu aveti odihna si nu precupetiti niciun efort (asa cum nu fac majoritatea romanilor) pentru constructia viitorului si mostenirea copiilor nostri.Noi am avut un foarte scurt „dialog” ; acum insa am inteles ca paleta preocuparilor dumneavoastra este aferenta actiunilor globale,iar eu incercam sa va atrag intro problema,doar de mentalitate damboviteana (pasivitatea,lasitatea ,smecheria si lenea concetatenilor mei de aici din tara).Consider insa ca in constructia oricarei actiuni globale este necesar sa avem in vedere si acest aspect altfel,cum zice si zicala care astazi este foarte vizibila,”nu poti trece un batran strada daca el nu vrea”.Eu nu am sa ma impac cu situatia si nu am sa iert niciodata pe cei 8 milioane de „cetateni” care nu au binevoit sa mearga la referendum in 2012,ca sa scapam de regimul malefic care a amanetat Romania pe urmatorii 50 de ani.Pentru mine nu Merkel,Reding,Opris,CCR,etc sunt vinovati de dezastrul cu care ne luptam ,ci indivizii care s-au obisnuit sa triasca precum parazitii si astia sunt tare multi.Atat vreau sa mai spun :succesul „dumneavoastra”depinde de acesti indivizi,alfel va luptati cu „morile de vant”. Va multumesc daca a-ti acceptat sa va transmit ceva. Oricum,sunt alaturi de dumneavoastra si va doresc mult succes!
    Gheorghe Stanciu, Bucuresti

    Apreciază

  4. Dl. Mircea urmaresc articolele dumneavoastra si imi pare bine ca totusi mai este cite cineva pe care il doare sufletul de romani,de tara romaneasca.Va dores multa multa sanatate.

    Apreciază

  5. Iata aici in …Federația Societatea Civilă Românească” și “Comitetul pentru Cinstirea Eroilor”sint tradatori…pro rusi…si de acestea mai sin multi in Romania dar si mai multi in Basarabia.Securitatea trebue sa ia atitudine la cele declarate si sa cerceteze cine sint ei,de unde vin …ei sint platiti de rusi,ba chiar sin agenti ai rusiei…mai degraba au fost platiti.Tradatori! ai neamului Romanesc!

    Apreciază

  6. Nicolae Tobosaru said

    Buna ziua, sunt Nicolae Tobosaru si va transmit aprecierea mea pentru comentariul dumneavoastra la articolul lui Mircea Dogaru ,,In atentia admiratorilor lui Nicolae Tobosaru”. Pentru ca spuneti ca nu cunoasteti pozitia mea la care Dogaru a dat acel raspuns, va invit s-o cititi la adresa : http://scmdfiliala1bihor.blogspot.fr/2015/01/drept-la-opinie-al-d-lui-ltcolrzdr.html. Ca sa mai limpezesc putin lucrurile, trebuie sa va spun ca am un doctorat in istorie pe tema parteneriatului strategic dintre Romania si SUA, teza la sustinerea careia a fost prezent si presedintele Emil Constantinescu.
    Cu toata consideratia,
    Lt.col.r.dr. Nicolae Tobosaru

    Apreciază

  7. alzara- Sibiu said

    Felicitări !

    Apreciază

  8. Ghita Bizonu' said

    Draga Popescule ,

    Ca la un moment dat sugeram ca ucrainienii au PCR mai bun pe la voi .. decat avem noi : https://www.defenseromania.ro/administratia-biden-trebuie-sa-furnizeze-avioane-f-15-ucrainei_609590.html

    Cel puţin 100 de avioane F-15 ?!!!?
    F 15 Eagle ?!!!!

    Cum sa iti zic .. „batranelu” (48 anisori!!!) este un avion de superiorutate aeriana … sa zicem absolut ….
    In afara de SUA il mai au doar” Japonia , Israel (normal!!) si Arabia Saudita. Adica exporcu’ aprobat pe spranceana!!! Doar 3 s-au calificat !!!!

    Si acum 100 cui ?!

    Asta imi zice ca au PCR (pile, cunostinte si relatii) mai tari decat avem noi. Cu concluziile corespunzatoare despre „diaspore” …..

    A .. si ia de vezi https://www.contributors.ro/tara-tara-vrem-romani/ .. Saracu’ idiot a aflat ca este un venetic si acu latra la mine ca as fi .. xeno nu stiu cum . Da ma rog asa este diasporezu nost : un deningrant!

    Sanatate!!!

    Apreciază

  9. Cornel said

    Buna ziua ,sunt ofiter in retragere , am citit articolul dvs. si va apreciez pozitia . Si eu sunt ortodox ,ROMAN si in suflet , am fost creat din pamantul special al tarii mele . Ce ma face sa sufar ??/ este pozitia D-lui Prim-ministru CIUCA , ” DE CE” nu are o pozitie oficiala fata de prietenii lui Putin ( Orban & Tokes ) nu este corect ce fac in ROMANIA . Oare D-l CIUCA nu stie pozitia omologului sau SLOVAC ????

    Apreciază

Lasă un comentariu