Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Dispariția Schengen

10 Septembrie 2015

Dispariția Schengen prin islamizare

= din ciclul INVAZIA =

Astăzi, domnul Victor Ponta se lăuda cu „marea posibilă victorie” a admiterii României în spațiul Schengen.
Păi, domnule Ponta, ce mare scofală mai este Schengen, acum când valoarea ei s-a diminuat atât de mult încât în Europa intră ca în brânză sute de mii de nedocumentați din întreaga lume musulmană?
Și proști ar fi să nu vină, când granițele europene, atât exterioare cât și interioare, sunt ca un Schweitzer găurit.
Hai, dacă ați fi reușit și dumneavoastră să ”găuriți” complet granița dintre România și provincia ei istorică, Basarabia, atunci aș fi zis, ca milioane de alți români: ”Să ne trăești, Întregitorule !”, iar eu personal, v-aș fi așteptat la ușă în fiecare zi să vă țin paltonul, ca să-i fac în ciudă, știți dumneavoastră cui.
Dar așa, credeți că pierde ceva Comisia Europeană dacă promite că va dona un produs expirat oricui va accepta emigranți neverificați pe teritoriile proprii?

De altfel, nu cred că mai înghite cineva gogorița cu „securizarea” frontierei unei UE islamizate. Că doar nu degeaba va construi Arabia Saudită, aia de nu permite nici urmă de Biserică creștină, 200 de moschei în Germania, iar dumneavoastră, domnule Ponta, susțineți înfocat construirea celei mai mari moschei într-un București care abia dacă are câteva sute de musulmani.
Mă rog, prin relocarea lor într-o capitală (de provincie) europeană, mai ales prin căminele studențești, veți contribui la victoria decisivă și slava Semilunei pe tărâmurile românești și veți deveni un adevărat ctitor de moschei, reușind ce nu s-a reușit nici în timpul fanarioților.

Și iată cum, din zona Schengen s-a ales praful în doar câteve luni prin acțiunea viguroasă a cancelarului german Angela Merkel, care a trasat directive funcționărașului Jean-Claude Juncker cum să acționeze pentru instaurarea islamismului și cum să-și trateze subordonații din statele-provincii europene.

Dar, prin susținerea relocării de islamiști în România, domnule Prim Ministru Victor Ponta, veți reuși să asigurați niscaiva voturi suplimentare de la aceștia pentru PSD, nu-i așa? Cu cât mai mulți, cu atât mai multe voturi și mai ales un viitor electorat constant și recunoscător partidului care a contribuit decisiv la islamizarea României.

Și, ca o încununare a trecerii dumneavoastră prin fruntea unui guvern român, Istoria nu vă va uita, fiți sigur, nici pe dumneavoastră ca Prim-Ministru, nici partidul de guvernământ și nici pe Președintele țării pentru aceste servicii inestimabile aduse Semilunei.
Oricum, nu sunteți singurii, iar pentru edificare iată lista europarlamentarilor care, stând tolăniți pe băncile Parlamentului European, pesediști, liberali, penepiști, M10-ciști, independenți, scuipă golănește cu dispreț pe interesele poporului român și pe istoria naționala, susținând cotele obligatorii impuse României:

Victor Boştinaru, Daniel Buda, Andi Cristea, Mircea Diaconu, Damian Drăghici, Monica Macovei, Ramona Mănescu, Sigfried Mureşan, Norica Nicolai, Emilian Pavel, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Claudiu Tănăsescu, Adina Vălean, Renate Weber

Dar, fără discuție, atât dumneavoastră cât și domnul Iohannis aveți un mare atuu, deoarece veți mai ciuguli ceva, ceva susținători pentru atitudinea curoajoasă de a încălca Constituția doar puțintel, stând drepți ca brazii în fața poporului și explicându-le cât de tare vă opuneți majorării cerute a numărului de locuri alocate arabilor islamiști.

Domnule Ponta, va propune partidul dumneavoastră introducerea în Constituție (care, după cum am văzut, tot nu mai valorează nici cât o ceapă degerată) prevederea ca în Parlament să existe din oficiu locuri pentru „refugiați„? Sau poate sarcina de „apărător parlamentar” i-o veți încredința dlui. Remus Cernea („activist român împotriva discriminării bazate pe credință sau religie” – descriere din Wikipedia) care va reveni în Parlament, ca și în trecut, pe listele dumneavoastră de partid?
Sunt convins că prin intervențiile sale valoroase, domnia sa va reuși să impună o lege prin care, ori se va interzice expunerea sau purtarea Crucii Creștine în spațiul public (chiar la gât), ori, pentru a nu exista discriminări religioase, se va decide și purtarea obligatorie a Semilunei.

În rest, ce-am avut de spus pe tema asta mai puteți citi în articolele din ciclul INVAZIA de pe blogul ”Diaspora și Reîntregirea” – „Solidaritatea Globală„, „PSD și Islamismul„, „Modificarea demografică a României„, „Emigrație și Invazie” sau „O scrisoare găsită„.
Eu am spus, iar dumneavoastră și domnul Președinte Iohannis n-ați auzit și veți putea accepta cu seninătate și plecăciune călcarea în picioare a Art.3 Par.(4) din Constituție din respect pentru șefii dumneavostră ierarhici de pe la Bruxelles.

Sigur, pot să vă înțeleg poziția plecată, deoarece vă lipsește pârghia populară a unor manifestații publice prin orașele României care să spună Europei ce doresc românii și ce gândesc despre UE, pârghie pe care să vă sprijiniți și, din poziție verticală, să spuneți ce trebuie spus prin capitalele europene pe unde sunteti chemați să primiți ordine.
Dar, de unde pârghie populară, dacă ONG-urile nu pot participa la manifestații din cauza grijei pentru ziua de mâine, căci fără refugiați le va lipsi obiectul muncii de „apărare a drepturilor refugiaților” și își vor vedea secată sursa de venituri din banii publici europeni.