Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Capusele Politice

11 decembrie 2011

Capusele politice

Capusele politice ale partidelor romanesti continua sa se imprastie in diaspora ca adevarati paraziti.
Dupa capusa PDL-Diaspora, iata ca aflam si de existenta capusei PSD-Diaspora condusa, se putea altfel, tot de un Agamita Dandanache, adica de un trimis al „centralei” printre „incultii politici ai provinciei”, adica in Diaspora, respectiv de deputatul PSD, Cristian Rizea.

Exemplul lui Agamita Dandanache de PDL, respectiv deputatul Wiliam Branza, presedintele capusei PDL-Diaspora si agent al guvernului sarb in „procesul” cu romanii timoceni, este urmat si de parazitul PSD, Cristian Rizea care a aparut ca paduchele pe fruntea diasporei, cu idei de separare a romanilor de pretutindeni, in „mai romani”, cei din spatiul UE si „mai putin romani”, cei din „Moldova”, nu din Basarabia, notiune care pentru pesedistul Rizea este necunoscuta.
Agamita Dandanache de PSD, Cristian Rizea, desigur din considerente electorale, se stropsesete la vicepresedintele capusei PDL-Diaspora, Eugen Tomac, in legatura cu sustinerea, zice-se favorabila, basarabenilor in dauna bietilor emigranti romani – din vointa proprie – din Spania si Italia.
Inconstienta acestui specimen politic, ridicat la rangul de reprezentant al PSD in Diaspora, reuseste, odata in plus, sa arate ca adevaratul scop al partidelor politice fata de romanii domiciliati in afara granitelor Romaniei, este DEZBINAREA.

Cum Legea Electorala a fost croita de aceste partide pentru adjudecarea unor locuri NEMERITATE in Parlament, este evident ca si anul viitor aceleasi capuse vor „reprezenta” romanimea din afara granitelor si vor continua politica de faramitare a societatii romanesti.
Si, o dovada ca acesta este scenariul electoral, il reprezinta extinderea acestui parazitism politic romanesc si la partidele de buzunar, gen Partidul Poporului. Recent, la Congresul al II-lea al PNL-Basarabia, reprezentantul acestei caricaturi de partid si-a declarat public intentia de a infiinta capuse PP-Diaspora in Basarabia si in Diaspora.

Oare pana aici a ajuns imoralitatea politica in Romania incat pentru doua-trei locuri de deputati FURATE de la romanii de pretutindeni, partidele ajung sa-si elaboreze o adevarata strategie de dezbinare a societatii romanesti?
Oare conducerile partidelor nu-si dau seama de caracterul distrugator, antinational al politicii lor in relatia cu „provincia” aflata dincolo de granite?
Impotriva acestora, afara de modificarea Legii Electorale, putin probabila in conditiile unei clase politice rapace, exista solutia boicotarii alegerilor de catre societatea civila a romanilor de pretutindeni, pentru a semnaliza lipsa de legitimate a reprezentarii romanilor din afara granitelor de catre acesti politicieni anti-nationali.

2 răspunsuri to “Capusele Politice”

  1. […] Capusele Politice […]

    Apreciază

  2. alzara- Sibiu said

    Ce ne facem azi kukăpuşa politică Viorel Badea ,ex – inamic ,azi lider PNL ?

    Apreciază

Lasă un comentariu