Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Eugen Tomac

4 Aprilie 2012

Rectificare si scuze

In legatura cu articolul „Bucurestiul antiunionist” publicat pe blogul „Diaspora si Reintregirea” aflat la adresa https://mipopescu.wordpress.com doresc sa aduc urmatoarea rectificare si sa-mi prezint scuzele publice fata de o interpretare pe care, se pare ca, am interpretat-o eronat.
Domnul Eugen Tomac m-a rugat sa corectez expresia pe care i-am atribuit-o: „retorica politica unionista fara sens” si care nu-i apartine.
Intr-adevar, formula folosita de domnia sa este urmatoarea:
Captarea de catre diverse personaje a temei privind Unirea impinge, de fapt, in derizoriu conceptul in sine si il transforma intr-o retorica fara sens.Un exemplu in acest sens poate fi doamna Pavlicenco (presedintele PNL-Moldova, n.a), care de cele mai multe ori pune egal intre un ideal national si o agenda politica ingusta
Se pare ca prescurtarea mea este o interpretare gresita a punctului sau de vedere, caz in care imi cer scuze publice.

De asemeni, in mesajul pe care mi l-a trimis, domnul Eugen Tomac imi confirma ca intotdeauna pozitia sa a fost si a ramas unionista.

Mircea Popescu
4 Aprilie 2012

6 răspunsuri to “Eugen Tomac”

  1. Puscasu Vlad Irimie said

    sunteti cam naiv domnule Popescu,daca credeti ca tomac e unionist.

    Apreciază

  2. Puscasu Vlad Irimie said

    lui TOMAC ii convine statalitatea republicii molotov moldova.

    El VINDE voturiile basarabeniilor lui BASESCU si PDL,si castiga BANII!

    atata tot!

    .TOMAC a sabotat marsul unirii,prin acele declaratii transante impotriva celor ce au organizat marsul celor 5000 de unionisti. tomac vrea din cate se pare ca Basarabia sa adere la UE ca stat independent,in cel mai bun caz peste 10 ani.

    BASESCU, daca ar fi patriot, ar recunoaste pe loc la ONU independenta transnistriei,si ar uni Basarabia cu Romania.

    iar tomac ,este angajatul lui basescu,face totul pentru Basescu si PDL,si EBA(elena basescu),prietena lui.Sa fie sanatos.Cu asa oameni Romania niciodata nu se va ridica!

    Apreciază

  3. Puscasu Vlad Irimie said

    din punctul meu de vedere nu aveti pentru ce va cere scuze. Sper sa ma insel,si prin acel tomac sa faceti Unirea cu Basarabia>din partea mea aveti mana libera sa actionati cu oricine,pentru UNire! insa faptele vorbesc ca tomac….nu e tocmai unionist.

    Apreciază

  4. patriciu said

    La ce mai şede Tomac la acel post dacă nu vede că nu doar PNL de Basarabia şi d-na Pavlicenco promovează deschis deja, fără teamă idealul unionist? Mai degrabă „retorică fără sens” e ceea cu ce se ocupă d-lui în acel articol, mai degrabă ar adera şi el la Consiliul Unirii,şi atunci nu ar apărea într-o imagine atît de incompetentă.
    D-le Tomac, e un sfat a unui cetăţean român basarabean din 16 decembrie 1992,Anatol Marin, care te-a susţinut mult în campania electorală cînd ai fost candidatul PDL-ului în parlamentul României, (nu numai o torbă cu pixuri,brichete şi.a am împărţit din numele PDL-ului pentru ca d-ta să fii ales la Bucureşti în Parlament, mi-ai dat numărul telefonului d-ta de la Chişinău,iar după ce s-au terminat alegirile,nu ai mai răspuns la acel număr de telefon)
    Săştii că pe viitor numai ai şanse nici într-un caz să fie votat masiv în Basarabia,dacă o vei mai continua în acel mod. La viitoarele alegeri parlamentare în parlamentul României, marea majoritate a basarabenilor îi va vota pe cei ce susţin mesajul unionist deschis, posibil aşa vor face şi ceilalţi români din diasporă…
    Anatol Marin, istoric ( poza mea şi articolul meu „Vom fi oare cu adevărat liberi” e publicat ultimul pe Consiliul Unirii.ro)

    Apreciază

  5. PUSCASU VLAD IRIMIE said

    stimate d-le Marin,si eu am facut campanie la un senator,care dupa ce a fost ales nu a mai raspuns.Asta arata caracterul murdar!

    tocmai de aceea daca va implicati electoral,sa sustineti pe cineva apropiat de dvs,si de incredere.Oameni noi si de incredere!

    eugen tomac merita o campanie de denigrare,de neam-de neamul lui nu va uita asta! tradatorii mai demult aveau parte de glont,acum vreo 80 de ani,cand erau alte vremuri,iar azi sa fie promovati si sa stea pe functii,fara ca nimeni sa nu le zica nimic?

    de ce va cereti iertare d-le Popescu? nu vedeti ca oamenii astia fara caracter nu dau doi bani pe basarabeni,ci doar promit-promit-promit,fara a trece la fapte?

    Apreciază

  6. […] Eugen Tomac […]

    Apreciază

Lasă un comentariu