Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Haos European 05

19 Mai 2016
Pagina 5 –

3. Haosul emigrației

3.1. Invazia musulmană
Am arătat că una dintre cele mai perverse metode de distrugere a identității națiunilor și a statelor naționale este încurajarea migrației islamiste.
Milioane de oameni, aparținând unei culture străine și ostile culturii europene sunt îndemnați să se mute în Europa.
Milioane de islamiști sunt încurajați să-și păstreze obiceiurile și tradițiile într-o Europă creștină, în care tradițiile creștine sunt negate ca bază a culturii continentului.
Iar pentruca procesul de distrugere cât mai rapidă a identității naționale să aibă loc, conducătorii progresiști ai UE impun modificări demografice pe întreg cuprinsul Europei printr-o veritabilă lege punitivă a ”solidarității europene” care obligă statele să accepte cote de emigranți.

Deosebirea majoră față de emigrația est-europenilor, este că aceștia aparțin culturii europene, își păstrează legăturile în țările europene membre ale UE, contribuie la fondurile sociale, se integrează cu ușurință în orice țară europeană datorită aceluiași fundament cultural și religios creștin.

Migranții musulmani nu se integrează și nu doresc să se integreze, trăind în enclave în care-și impun propriile legi sau chiar extind aplicarea lor în spațiul public.
Pentru aceasta, apelează în mod ipocrit la principiile progresiste care consideră discriminare orice opoziție la acțiuni unilaterale și abuzive întreprinse de minorități la adresa majorității.
Datorită sporului natural superior, în condițiile în care femeile musulmane nu muncesc prin tradiție, această categorie de migranți devine o povară pentru adevărații contribuabili, povară care se amplifică până la nivele greu de susținut din banul public datorită numărului imens de noi veniți.
Peste toate acestea se suprapun și actele de terorism care-și au leagănul chiar în aceste enclave cu legi proprii și greu de controlat, dacă nu chiar imposibil.

3.2. Reacții europene pentru restabilirea echilibrelor naționale
Deși, revoluția ideologică a progresismului a pornit asediul împotriva conservatorismului naționalist, acesta din urmă capătă pe zi ce trece tot mai mult suport popular, dar și politic, într-o Europă care impinge agenda progresistă prin mijloace extrem de agresive.
Astfel, partidele naționaliste, înfierate, se putea altfel, de progresiști, sunt într-o vizibilă creștere de popularitate și influență în întreaga Europă, existând chiar posibilitatea să aibă rezultate remarcabile în alegeri.
Pe de altă parte, eroarea majoră a aducerii și impunerii valului de populație de cultură aflată în coliziune cu valorile europene și creștine creează deja reacții puternice la nivelul statelor continentului cum sunt statele membre ale tratatului de la Vișegrad care refuză impunerea cotelor obligatorii.

În aceste condiții de luptă acerbă între valorile conservatoare și cele progresiste, există pericolul real al unei majore crize morale cu posibile mișcări de secesiune din UE și, implicit cu repercusiuni dramatice pentru stabilitatea economică și financiară globală.

România, din păcate, ezită să ia o atitudine fermă în apărarea intereselor sale naționale. Poate nici nu este de mirare deoarece tendințele progresiste par să acapareze toate segmentele puterii.

Pagina 1           Pagina 2         Pagina 3         Pagina 4                                                                                                     Pagina 6