Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Stat politienesc

26 Iunie 2012

Revenirea statului politienesc

Exact ca in vremurile dictaturii comuniste, in Romania s-au intors Securitatea si Procuratura acelor timpuri pe care le-am crezut apuse.

Procurorul comunist Monica Macovei, membru al Partidului Comunist Roman (atunci), membru de frunte al PDL (acum), da semnalul epurarilor politice si de clasa pronuntandu-se public impotriva diagnosticului unor doctori, unii, cum ar fi doctorul Ioan Lascar, somitati medicale de renume international.
Astfel, procurorul decide asupra actului medical.

Securitatea noua, redenumita DNA, ia imediat masurile adecvate, intercepteaza convorbirilr telefonice si-i ridica fara mandat pentru interogatorii pe medicii incriminati de procuroare.

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi cere CSM-ului sa-i pedepseasca pe avocatii apararii lui Nastase pentru „a da un semal clar”.

Tribunalul Poporului de tip nou, CSM, se executa instantaneu.
In felul acesta, avocatii din Romania trebuie sa se teama in cazul in care indraznesc sa-si apere clientii, iar doctorii sa-si trateze pacientii aflati in conflicte politice.

Sigur, astea sunt ultimile zvarcoliri ale unui regim dictatorial, dar, asa cum spune procurorul general al Romaniei, reprezinta semnale clare ca dictatura Basescunu se va preda fara sa provoace pagube maxime la nivelul societatii.

Ieri, spuneam ca Romania a devenit pentru Europa oglinda statului african Ciad. Astazi evenimentele care se succed cu o viteza ametitoare, confirma deplin aceasta ipoteza.
Oricum, ceausismul reprezentat si continuat prin basism mai este inca prezent.

Revolutia anti-dictatoriala nu s-a terminat.

Pana atunci, exact ca in cazul Ciadului, trebuie lansat avertismentul asupra instabilitatii periculoase din statul politienesc de tip african, Romania.

Oare cand se va ajunge la normalitate si in tara noastra?

2 răspunsuri to “Stat politienesc”

  1. Observator said

    OF DOAMNE, CUM NE MAI PLACE DE TARE SA RASTALMACIM SI SA INTOARCEM LUCRURILE CU KOORU’N SUS….
    UNUL DINTRE MINISTRII CEI MAI CURAJOSI, CEI MAI CINSTITI SI DOVEDITI ANTICOMUNISTI, CARE A SI DEMONSTRAT ACEST LUCRU PRIN FIECARE MASURA PE CARE-A DISPUS-O, IATA ACUM ESTE ATACATA SI INVINUITA CA ESTE COMUNISTA…
    MONICA MACOVEI ESTE MINISTRUL CARE SE BUCURA DE CEA MAI INALTA STIMA DIN TOTI MINISTRII POST-DECEMBRISTI AI TARII, SI ULTIMUL LUCRU DE CARE CINEVA AR PUTEA S-O INVINUIASCA ESTE DE PRO-COMUNISM…
    PROCEDATI DUPA O RETETA VECHE DE CAND LUMEA:, CAND ORICE HOT, NU GASESTE NIMIC MAI BUN DECAT SA STRIGE EL INSUSI: „HOTII !!!”

    Apreciază

  2. […] Stat politienesc […]

    Apreciază

Lasă un comentariu