Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Progresism terorist

4 Februarie 2021

Progresism terorist

Trupa de șoc progresistă a lui Cristian Pârvulescu s-a năpustit ca o haită într-un atac furibund antidemocratic împotriva partidului AUR.

Respectivii, autointitulați intelectuali, dar în realitate adevărați ciomăgari ideologici, au dat publicității o scrisoare în numele unei societăți civile progresiste din care fac parte, prin care cer nici mai mult nici mai puțin decât boicotarea și reducerea la tăcere a partidului conservator, AUR sub pretextul că ideile și, implicit valorile acestuia, nu corespund unor valori occidentale.

Așa au decis acești, teroriști ideologici care au înțeles că democrația înseamnă închiderea gurii și lichidarea celor care gândesc ALTFEL, indiferent dacă reprezintă în Instituția Supremă de Reprezentare a Poporului, Parlamentul României, interesele a10% din alegătorii români, inclusiv a celor uitați din Basarabia.

Metoda de acțiune a terorismului progresist pentru intimidare și reducere la tăcere a opozanților este similar cu aceea a trupelor fasciste ale lui Musolini și ale grupurilor paramilitare naziste ”Sturmabteilung”.

Prin anii 1930, Guvernatorul Louisianei, Huey Long, spunea:
Pentruca fascismul să reușească în America, trebuie să se numească ”antifascism” (a se vedea ”ANTIFA”).

În România, terorismul ideologic anti-democrat și anti-național se manifestă prin intimidarea și folosirea agresivă a retoricii false a apărării principiilor și valorilor ”importate” aflate sub ”asediul” promovării valorilor naționale.

Pentru ca acțiunea de lichidare să capete și gir politic, ”intelectualii” lui Pârvulescu au apelat la suport politic.
De aceea, scrisoarea publică a grupării Pârvulescu, reprezintând o evidentă acțiune de intimidare, se adresează unor partide cu care, probabil, se identifică în gândire, dacă nu cumva ne aflăm chiar în fața unei acțiuni concepută de conivență cu acestea: UDMR, USR-PLUS și, cu voia dumneavoastră, PNL.

Concluzia acestei atitudini este evidentă, progresiștii extremiști români Pârvulescu & Co. își manifestă deschis preferințele pentru valori străine, înfierând valorile naționale pe care nu le înțeleg și cu care nu se pot identifica.
Practic, aceștia acționează ca agenți propagandiști și de influență străina.

Asemănător altor curente conservatoare și patriotice, cum ar fi naționalismul tradițional francez sau conservatorismul republican american, AUR pledează pentru apărarea intereselor Patriei, pentru protejarea industriei naționale, pentru ca bunăstarea publică să fie scop și țel final ale oricărei guvernări și pentru apărarea valorilor tradiționale ale românilor.

Probabil, nu ar fi o idee rea ca, în conformitate cu principiile asumate, AUR să se declare Partid de doctrină conservator-patriotică.

Mircea Popescu