Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Ilie Sarbu

24 Septembrie 2013

Declaratie iresponsabila a lui Ilie Sarbu

Liderul grupului PSD din Senat, domnul Ilie Sarbu face o declaratie incredibila pentru un politician versat, cum se crede domnia sa. Nici mai mult, nici mai putin afirma ca ei, parlamentarii, nu iau decizii sub impulsul strazii, chiar daca ar iesi 500.000 de oameni. Dar oare, parlamentarii ii asculta pe cei care i-au trimis in parlament, sau se considera alesi de partid si deci n-au nicio datorie fata de electorat?
Sa fie votantii doar niste prosti utili, domnule Sarbu?

Printr-o asemenea intransigenta aroganta, senatorul PSD se situeaza pe aceeasi pozitie cu dictatorii din orice parte a lumii, care isi tarasc tarile in razboi civil (vezi Siria, Libia, Egipt, Romania comunista).
Domnul Sarbu uita ca tocmai forta strazii l-a dat jos pe Ceausescu si comunismul sau, de curand, a dat jos guvernul Ungureanu.
In plus, comparatia nemultumirii populare impotriva proiectului Rosia Montana cu miscarile fasciste si comuniste este mizerabila, rusinoasa si dezonoranta.
Poate nu-i de mirare, daca ne gandim ca ceva asemanator spunea si Ion Iliescu, „parintele spiritual al PSD”, despre protestele de la Piata Universitatii din anii ’90, incitand la ura in societatea romaneasca si pregatind interventiile minerilor.

Pentru aroganta si dispretul aratat, cred ca domnul senator Ilie Sarbu se descalifica si ar trebui sa-si ceara scuze si sa fie inlocuit din functia de lider al grupului PSD. Desigur, daca PSD-ul nu se confunda cu gandirea promovata de domnul Ilie Sarbu.

In caz contrar, n-ar fi exclus ca totusi sa existe o decizie drastica pe care administratia Romaniei va trebui sa o ia, tocmai sub presiunea strazii, demisia.
Si asta ar atrage tara intr-o alta criza politico-sociala grava cu repercusiuni economice.

2 răspunsuri to “Ilie Sarbu”

  1. […] Ilie Sarbu […]

    Apreciază

  2. […] Ilie Sarbu […]

    Apreciază

Lasă un comentariu