Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Modificare demografică

2 Septembrie 2015

Modificare demografică a României

= din ciclul INVAZIA =

Printr-o declarație tranșantă, premierul Victor Ponta încearcă să se detașeze net și să-i invinuiască de populism pe cei care se exprimă fără echivoc pentru închiderea granițelor în fața valului de refugiați din țările lumii a treia (nu numai Siria, dar și Libia sau alte țări africane unde nu este război sau chiar din Sri Lanka).
În acest fel, domnul Victor Ponta ori nu înțelege urmările unei asemenea invazii în Europa și în speță în România, ori își pleacă grumazul fără pic de demnitate ascultând orbește ordinele primite de la „granzii” Europei.

Domnule Prim Ministru, oare chiar vă este greu să înțelegeți că prin aducerea unor populații total străine din punct de vedere mental și cultural, grevați viitorul națiunii, creind baza viitorelor ciocniri dintre civilizații chiar pe teritoriul României?
Vă este frică, sau nu considerați că este corect din punct de vedere politic să afirmați fără echivoc interesul României la reîntregire, dar acceptați fără crâcnire colonizarea impusă de ”superiorii” dumneavoastră din capitalele occidentale a unor populații total străine de caracterul nostru național.
Se pare că vă este extrem de ușor să acceptați schimbarea Istoriei prin ciopârțirea teritorială impusă după al doilea Război Mondial de Imperiul de la Răsărit, iar acum altă schimbare a Istoriei prin modificarea demografică impusă de Imperiul de la Apus.

Oare veți crea și pentru acești noi veniți locuri din oficiu în Parlamentul României?

Victor Ponta de astăzi nu se deosebește cu nimic de fostul președinte Traian Băsescu care ieri declara că România trebuie să renunțe la suveranitatea sa pentru a contribui la întărirea UE. Se pare că „eforturile” celor doi, combinate cu indiferența și inconștiența actualului președinte Klaus Iohannis duce România cu pași uriași în direcția transformării țării într-un fel de județ mărginaș al Europei.

Prin eludarea Art. 3 Par. (4) din Constituție: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.„, cel puțin Președintele României și Primul Ministru al României se află în situația de încălcare a prevederilor Constituției și, conform Art 95, Par. (1): „În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută.„.
Același lucru ar trebui aplicat și Primului Ministru.

Oricum, pentru primirea în masă a mii de refugiați care, printre alte probleme economice și sociale, vor schimba și structura demografică a României și vor transforma statul național într-un stat multinațional (altă încălcare a Constituției Art. 1, Par (1): ” România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.„), mult mai normal ar fi fost să fie întrebat poporul în cadrul unui Referendum.

Iar dacă politicul de toate nuanțele se complace în acest act de trădare al intereselor țării, poate, înainte de a fi prea târziu, se va coagula o mișcare cetățenească din care să facă parte și numeroasele organizații românești pentru a cere socoteală unei clase politice rămasă datoare românilor.