Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

 • ACCESARI

  • 69.080 HITS
 • Flag Counter
 • ARTICOLE RECENTE

 • CALENDAR

  septembrie 2021
  L M M J V S D
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • ARHIVA

 • Top Posts & Pages

 • Diasporasi Reintregirea

Adrian Năstase

16 Iulie 2016

Adrian Năstase

 = Multiculturalism =

O stafie bântuie Europa, stafia multiculturalismului. Îmbrățișată, adulată și impusă cu agresivitate de stânga liberal-progresistă, această stafie a reușit să-și realizeze opera de a transforma Omul în Zombie, corp fără sufletul cu care s-a născut și cu care a fost sfințit prin botezul în scăldătoarea sacră a culturii și tradiției naționale.

Într-o dorință nebună de a se ridica împotriva naturii înainte de vremea sorocită, liberal-progresiștii au început să sape la distrugerea civilizației națiunilor libere, pentru a o înlocui cu surogatul ”multiculturalismului”, rezultat din amestecul de culturi și civilizații incompatibile dar amestecate într-un spațiu fără granițe, un nou Turn Babel al semeției tâmpe a oamenilor împotriva Firii și a Timpului.

Doar nebunii încearcă să amestece apa cu uleiul în speranța că vor obține o substanță omogenă. Iar Europa liberal-progresistă este nebunul bolnav al lumii care experimentează ilogic amestecul unor culturi a căror combinație reprezintă un butoi de pulbere cu fitilul aprins. Astăzi trăim coșmarul experimentului căruia îi lipsește butonul STOP.
Povestea ucenicului vrăjitor incapabil să mai oprească vraja pe care a început-o a devenit realitate.

Spune fostul Ministru de Externe și Prim-Ministru al României, dl. Adrian Năstase că ”Europenii au fost mândri de perioada de […] pacea socială dar si cea ‘multiculturală’.
Domnia sa, un intelectual de excepție, își dovedește prin această ”mândrie” afișată că inspiră încă aerul tare al liberalismului-progresist care în mod agresiv a trecut la revoluționarea lumii și la distrugerea stabilității rezultată prin definirea statelor naționale.

Într-adevăr, astăzi, prin inconștiența lor criminală, liderii Europei cheamă milioane de oameni aparținând unei culturi a violenței să invadeze leagănul culturii și civilizației pentru a transforma și cultura milenară europeană întro cultură a violenței sub deviza ”multiculturalismului”.
Nu știu dacă stoparea acestei ”mișcări politice”, de o stupizenie și o gravitate rar văzută în întreaga istorie a omenirii, mai poate fi oprită prin instituirea unor granițe fizice între cele două spații culturale, dar oricum, sigur nu prin îndesarea lor în același spațiu comun european fără granițe.

În acest context, domnul Adrian Năstase deplânge ”destrămarea păcii în Europa” dar trage o concluzie, nu greșită, ci tendențios greșită afirmând că sărăcia și fanatismul religios ar cauza această criză sângeroasă și fără soluție aparentă.
Intenționat, domnia sa eludează tocmai implementarea forțată a multiculturalismului de către liderii europeni, deoarece această recunoaștere ar distruge bazele ideologice ale proiectului noii Europe care se va afla într-un permanent război pentru supraviețuire din cauza ciocnirii dintre civilizații total incompatibile.
Iar adepții amestecului de culturi au declanșat războiul ideologic între multiculturalismul internaționalist cu inventate valori decadente, împotriva conservatorismului-naționalist singura stavilă rămasă pentru apărarea statelor naționale și a tradițiilor naționale, culturale și creștine caracteristice civilizației și culturii europene.

Astăzi, atentatele islamismului terorist, deci ale ”celeilalte” culturi, dovedesc eșecul ”multiculturalismului” și necesitatea revenirii la ordinea naturală a lumii, la statele naționale.

 
%d blogeri au apreciat: