Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Disolutia Romaniei

17 Iulie 2012

DISOLUTIA ROMANIEI

Asa cum am subliniat in articolul „Diktatul UE„, Romania se gaseste in momentul de fata in situatia unui stat invins caruia ii sunt dictate conditii umilitoare de catre invingatori.

Razboiul purtat a avut o singura miza, asigurarea sau pierderea suveranitatii tarii in conditiile aderarii la clubul UE in care regulile jocului sunt facute de magnatii Europei.

Lupta politica intre grupuri politice rivale romanesti a condus, pastrand proportiile, nu si urmarile, la situatii comparabile cu Ungaria ’56 si Cehoslovacia ’68, terminate cu executia liderilor, atunci fizica, astazi politica.
Si atunci, ca si acum, cozile de topor interne care si-au pierdut legitimitatea populara si parlamentara, s-au repezit sa ceara interventia unor forte politice externe impotriva propriului popor.
In acest razboi pentru pastrarea suveranitatii, Romania a plecat cu handicapul unor colaborationisti care fac totul pentru ca romanii sa fie invinsi.
Grupul acestor colaborationisti s-a strans in jurul lui Traian Basescu care desi, prin prerogativele acordate presedintelui Romaniei prin Legea Suprema a statului, Constitutia, trebuia sa asigure suveranitatea tarii si-a incalcat juramantul si a fost primul care a lansat conceptul pierderii suveranitatii pentru intarirea „clubului” UE.

Negand aceasta caracteristica fundamentala a statului national, actiunile colaborationistilor coroborate cu presiunile externe isi dezvaluie adevaratul scop, subordonarea totala a Romaniei incepand cu principalele institutii ale statului:

1. Parlamentul Romaniei transformat din reprezentant al poporului roman in reprezentant al liderilor europeni prin fortarea acestei institutii sa retracteze hotarari in conformitate cu interesele nationale si sa devina o masina de aprobare a deciziile Comisiei Europenea. ccepte cu capul plecat.

2. Primul Ministru al Romaniei trecut in subordinea Comisiei Europene prin obligatia de a raporta sefilor europeni daca guvernul sau implementeaza obedient deciziile primite pe linie ierarhica.

3. Presedintelui Romaniei obligat sa devina un simplu functionar cu sarcina de a semna documentele de validare a deciziilor care-i sunt transmise de Comisia Europeana prin intermediul unui parlament devenit curea de transmisie a acestor decizii externe.
Impunerea hotararilor unor forte externe prin incalcarea in picioare a vointei poporului roman reprezentat de Parlament si a intereselor statului roman reprezentat de Presedinte, dovedeste ca se trece la implementarea fazei considerata de Traian Basescu ca masura esentiala pentru eradicarea nationalismului romanesc incompatibil, in conceptia sa, cu valorile europene

ROMANIA INCETEAZA SA MAI FIE UN STAT SUVERAN

Si atunci, ne putem intreba:

1. Mai este nevoie de alegeri parlamentare in Romania daca poporul nu-si poata alege reprezentantii?
2. Mai este nevoie de alegerea unui presedinte de catre poporul roman daca acesta nu mai reprezinta un stat suveran?

DA, este nevoie deoarece deja prin actiuni iresponsabile de implicare ale fortelor politice straine

A INCEPUT DISOLUTIA STATULUI NATIONAL, SUVERAN SI INDEPENDENT ROMANIA  

Romanii trebuie sa-si recupereze dreptul absolut de a-si decide singuri destinul national, in conformitate cu valorile si traditiile proprii, nu impuse prin interventia fortelor straine. Destul ca pana si teritoriul nostru national si natiunea ne-au fost redesenate de astfel de forte.

Dar pentru aceasta este nevoie de se acorda legitimitate actului demiterii unui presedinte iresponsabil, nu numai printr-un DA majoritar la referendum, dar si prin prezenta responsabila a romanilor pentru a depasi limita cvorumului impus in mod ilegitim.
In acest fel se va da un semnal puternic acelor aliati straini ai colaborationistilor interni ca Romania nu a ajuns un stat fara demnitate si fara suveranitate.

4 răspunsuri to “Disolutia Romaniei”

  1. bagiu said

    sansa noatra acum e crearea statului unic cu R. Moldova !
    Asta ne aduce demnitate si apoi altele !

    Apreciază

  2. Gasesc ca unghiul Domniei voastre de a vedea situatia politica actuala a României este unul isoscel si nu unul drept. Clubul EU cum îl numiti dumneavoastra nu este doar pentru a pompa bani în România si a se fac ca ploua în rest.S-apoi se observa de multa vreme ca în România nu au efecte cuvintelet critice.Ai nostri sunt a tot stiutori, sa nu îndrezneasca cineva sa ne dea lectii, caci începem sa-i ironizam. Asa cum si Presedintele Interimar Crin Antonescu face bascalie de criticile aduse de Barosso actualei situatii din România.Coloana vertebrala a patriei este atinsa de artroza!

    Apreciază

  3. ada said

    SUBSCRIU cu parere de rau pentru acest mare rau pe care ni-l coc noii ,,investiti”

    Apreciază

  4. […] Disolutia Romaniei […]

    Apreciază

Lasă un comentariu