Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

Propaganda Moscovei

5 Iunie 2022


Combaterea propagandei Moscovei

Faptul că mi-am permis să aplic epitetul „barbar” acțiunilor dintotdeauna ale Rusiei, mi-a atras un val de reproșuri din partea unor români care, în plus, își declară fățiș poziția anti-americană.

În mod cert, simpatizanții sau cei care găsesc scuze sălbăticiei și barbariei Rusiei nu-mi pot fi agreabili.

Cu atât mai mult cu cât urăsc America despre care nu știu nimic altceva decât ceea ce li s-a inoculat prin propaganda moscovită.

Dar cel mai grav este faptul că refuză să recunoască rolul nociv, distrugător pentru România și pentru români al politicilor criminale ale Moscovei.

Astfel, în pofida dezastrului, măcelului și actelor inumane pe care le provoacă și astăzi, în secolul XXI, în Ucraina, acestor călăi li se găsesc scuze, fiind în schimb învinuite victimele.

În ochii acestor bieți avocați cu ochii ațintiți pe Steaua Kremlinului, omenirea întreagă care condamnă Rusia este vinovată că nu înțelege dreptul „marelui popor rus” la expansiune prin exterminarea altor populații: tătarii din Crimeea, românii-basarabeni și bucovineni, ucrainenii, etc, etc, etc.

Oare acești propagandiști voluntari trebuie ignorați lasând virusul propagandei Moscovei să se întindă în cercurile mai puțin educate sau care-și „completează” educația, nu din cărțile de istorie, ci din diverse articole manipulatoare din presă?

Tăcerea asupra acestui subiect devine o crimă, mai ales în cazul României.
Este o crimă, deoarece această tăcere lașă a creat starea de apatie generală în privința Reîntregirii țării.

Conducerile de la București și Chișinău tac, nu se implică și susțin starea pe care o numesc cu mândrie „două state românești”.

Și astfel, cele două conduceri perpetuează scindarea țării, a poporului român ajutând Moscova să aplice dictonul „divide et impera” pentru a-și putea menține influența și, în cele din urmă, la momentul oportun, să poată aplica o formă de ocupație care să ducă la eliminarea elementului românesc.

De aceea, în opinia mea, combaterea celor care, inconștient sau nu, promovează politica agresivă a Moscovei, devine o obligație a oricărui român.