Diaspora si Reintregirea

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

  • ACCESARI

    • 73.562 HITS
  • Flag Counter
  • ARTICOLE RECENTE

  • CALENDAR

    mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA

  • Top Posts & Pages

  • Diasporasi Reintregirea

PSD și islamismul

4 Septembrie 2015

PSD și islamismul

= din ciclul INVAZIA =

După ce am scris „Modificarea demografică a României„, am constatat că propaganda pro-acceptarea-colonizării României s-a întețit.
Cel mai vehement susținător al acestei politici de acceptare a unor mari mase de populații străine în România a devenit partidul de guvernământ.
Într-adevăr, se poate constata că PSD (vezi și intervenția europarlamentarului PSD Victor Boștinaru la PE) a preluat papagalicește propaganda președintelui francez Hollande (nu-i de mirare, fiind din tabăra socialistă), dar și a Germaniei, fără să țină cont de Constituția României – Art. 3 Par. (4) – sau de consultarea cu poporul român prin Referendum.

Nu-mi plac teoriile conspirației, dar există cel puțin o coincidență între desele vizite ale premierului român Victor Ponta în țări musulmane (Turcia, Dubai, Arabia Saudită, etc) și poziția sa activă atât în susținerea construirii Marii Moscheii la București cât și a planului de acceptare a mii de refugiați musulmani în România.

Să fie această Moschee ca și colonizarea țăii cu o mare masă de populație musulmană parte dintr-un proiect gândit în prealabil de autoritățile inconștiente ale României pentru a crea un centru important al islamismului european?

Se pare că politicienii români habar nu au ce înseamnă ciocnirea civilizațiilor și acceptă orbește ca un grup etnic cu o cultură și un mod de gândire diametral opus culturii și valorilor naționale românești să fie implementată pe teritoriul național.
În plus, acest grup cu o vitalitate sporită; cu o putere de procreere mult mai mai mare decât a românilor; cu un simț al frustrării capabil să se transforme în orice clipă în acțiuni violente și ciocniri de natură etnică și socială cu populația autohtonă, va ajunge la un moment dat să se constituie ca o minoritate combatantă cu pretenții sporite sociale, politice și, de ce nu, religioase.
Practic, va deveni o amenințare reală pentru pacea socială și STABILITATEA NAȚIONALĂ (vezi exemplele din Franța, Olanda, etc).

În acest fel, un Președinte inconștient și un guvern PSD vor rămâne în Istoria României ca principalii factori ai colonizării țării și exploziei islamismului pe teritoriul României. O asemenea politică antinațională amenință în cel mai real mod viitorul națiunii române.
Încă nu-i târziu ca membrii PSD să aibă o discuție serioasă cu Victor Ponta pentru a-l readuce cu picioarele pe pământ din norii ideologici în care plutește.

În istorie există o legendă cu un tâlc aparte, dar foarte actual în ziua de astăzi.
Fenicienii sub conducerea reginei Dido, ajunși în Africa de Nord (pe unde este Tunisia), au cerut o bucată de pamânt de la berberi pe care să se așeze. Au fost refuzați.
Au cerut atunci să cumpere un teren cât marimea unei piei de bou întinse. Berberii au acceptat târgul.
Fenicienii au tăiat fâșii extrem de subțiri din pielea de bou pe care le-au pus cap la cap și le-au întins pe pământ pe o suprafață de mărimea unui sătuc la țărmul marii (deci au scutit ceva piele). Acolo s-a înființat Cartagina, cea care a devenit un pericol pentru Imperiul Roman (a se vedea Hannibal și războaiele punice).